Traducere

luni, 8 aprilie 2013

Bio Rhythm Tracer - version 1.0

Bio Rhythm Tracer 1.0 este o aplicaţie software de divertisment care trasează graficul bioritmului unei persoane funcţie de data naşterii şi o dată de referinţă.

Programul se bazează pe concluzia specialiştilor din diverse domenii ştiinţifice, care au drept obiect de studiu omul, printre care şi medicina, după care capacităţile fizice, emoţionale şi intelectuale nu sunt constante ci variază periodic în timp după un şablon matematic.

Astfel, modelul matematic, după care evoluează capacitatea fizică, emoţională sau intelectuală a oricărei persoane este o sinusoidă cu perioada de 23, 28 respectiv 33 de zile. Începutul sinusoidei depinde de data naşterii, mai concret de numărul de zile scurse de la această dată până la data de referinţă, iar bioritmul său porneşte cu cele trei curbe ale funcţiei sinus de la 0 (medie), în sens crescător.

Descărcare gratuită

6 comentarii:

  1. Imi place ce vad pe acest blog. Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru apreciere. Mă bucur că îţi place blogul, m-aş bucura să aflu şi că apreciezi unul din cele 6 programe

      Ștergere
  2. Sincer mi se pare ca faci o treaba buna, pana acum nu am mai auzit de nici unul dintre programele recomandate, inca un blog cu lucruri noi. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru apreciere. :)
      Nici nu aveai cum să auzi despre aceste programe le-am dezvoltat în timp, dar abia de curând am decis să le fac publice.
      Încearcă unul din ele, cine ştie poate îţi place sai şi mai bine îşi este de folos... m-aş bucura :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc, Gabriel pentru apreciere :)
      Daca doresti poti descarca programele pentru testare(14 zile) urmand linkurile catre un alt site, n-am gasit modalitatea de a pune fisierele direct pe acest blog.

      Ștergere

Părerea ta contează. Spune-o!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.