Traducere

luni, 7 octombrie 2013

AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus
AVG AntiVirus Free vă oferă nu numai cea mai bună protecție antivirus și caracteristici de securitate la care te-ai aștepta, de obicei, doar de la un produs plătit, dar a adăugat caracteristici de confidențialitate pentru 2014 care vă ajută să păstrați informațiile personale în condiții de siguranță atât online cât și pe PC-ul dvs. Noul File Shredder integrat
șterge definitiv fișierele sensibile pentru a nu cădea în mâini greșite. Adăugați la acesta şi noua tehnologie Anti-Spyware precum și WiFi Garda, și puteți fi sigur că oriunde vă aflați, acasă sau pe drum, AVG ia în serios intimitatea dvs.

Și nu este vorba doar PC și la protecţia viaţa privată. Performanță rămâne un factor important. AVG crede cu tărie că software-ul antivirus nu ar trebui să stea în calea ta, astfel încât tehnologia de scanare inteligentă nu numai că reduce timpul de scanare, dar se asigură că aceasta are loc doar atunci când PC-ul nu este ocupat cu alte sarcini. Cu alte cuvinte, puteți lucra la PC, fără întârzieri sau întreruperi cauzate de scanarea antivirus.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează. Spune-o!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.